Maggi Untuk Rakyat Malaysia

Posted on April 8, 2021Comments Off on Maggi Untuk Rakyat Malaysia

Berkenalan dengan Maggi

Maggi boleh menjadi barang Switzerland yang diuruskan oleh Nestle Malaysia sejak tahun 1957 untuk menawarkan makanan kegemaran mereka kepada rakyat Malaysia, termasuk perasa dan mi cepat. Maggi telah memperoleh banyak anugerah di bawah Nestle, seperti mendapatkan logam mulia dalam Putra Company Awards pada tahun 2019. Rakyat Malaysia sangat menyukai Maggi kerana penghasilan produk makanan halal kerana penyediaan resepi paprik ayam yang mudah.

Barangan Dari Maggi

Maggi terkenal dengan mi segera berperisa kami seperti perisa seperti kari dan ayam. Kami menawarkan sos, seperti cili dan sos tiram, untuk menggunakan perasa atau perasa untuk menyediakan makanan. Model perasa seperti kiub bouillon kami juga dapat menjadikan makanan memasak sedikit. Kami juga mempunyai mi dan bancuhan cepat yang semestinya anda buat makanan dengan cepat.

Resepi Yang Harus Kami Cuba

Kami juga menawarkan koleksi hidangan yang dipermudahkan dengan barangan Maggi. Sekiranya anda mencari resipi enak ayam, anda boleh mencuba sambal unggas kami dalam perapan soya atau rendang unggas yang dihasilkan dengan lezat dengan CukupRasa. Kami juga mempunyai resipi lazat untuk mi goreng daging lembu yang enak, dan daging lembu dendeng menjadi lebih enak dengan kiub bekalan ini untuk penggemar daging lembu.

Maggi MY

Makanan Segera Sedap dengan Maggi

Dengan CukupRasa ini, anda boleh membuat hidangan nasi yang enak dan cepat lega, seperti formula goreng Cina kami. Terdapat resipi ikan yang enak, misalnya, hidangan udang kami yang diselitkan dengan rasa pedas dan masam dari MAGGI Tomyum Paste. Sekiranya anda ingin membuat makanan yang lebih sihat untuk isi rumah anda, sekarang kami mempunyai hidangan sayur-sayuran seperti kangkung belacan goreng atau spesies kailan ikan masin.

Hidangan Antarabangsa Bersama Maggi

Sediakan makanan dari seluruh dunia dengan produk dari Maggi. Katalog formula kami merangkumi resipi berkualiti barat seperti meatloaf dan versi timur, termasuk ladu domba dan ayam kung pao. Hasilkan makanan Jepun yang cepat dengan sos tiram ini menggunakan hidangan teriyaki unggas dan makanan Arab seperti Nasi Arab Ayam dengan kiub inventori kami.

Perkara Baru Bersama Maggi

Maggi popular di seluruh dunia, bahawa lelaki dan wanita dalam beberapa bahagian di seluruh dunia menggunakan barang-barang kami secara kreatif, walaupun untuk makanan istimewa. Kheer, makanan lazat India puding beras dengan susu keseluruhan, terus dihasilkan dari mi dari mee segera Maggi 2 saat. Barang-barang kami juga termasuk dalam resipi untuk makanan, seperti keripik kentang, dengan persediaan rumah.

Tutorial Berguna Oleh Maggi

Untuk mendapatkan masa isi rumah yang lebih berkualiti, optimumkan penyediaan makanan anda dengan panduan dan cadangan ini. Belajar membuat pasangan pasta terbaik anda, cara menggoreng makanan laut sebagai pakar, atau cara untuk membantu makanan dengan betul untuk meningkatkan kesihatan, masa, dan anggaran anda dari kami. Dengan MAGGI, anda juga dapat mengetahui bagaimana anda boleh mendirikan rumah anda untuk memanfaatkan sepenuhnya kawasan di sana.

Mengapa Pilih Maggi?

Pilihlah Maggi sebagai teman memasak sekarang untuk penyediaan makanan tanpa masalah dan cepat di kediaman anda sendiri. Barang-barang kami dapat melengkapkan banyak resipi dengan cara yang dapat disesuaikan untuk menyediakan hampir semua barang yang tersedia di dapur dapur anda. Resepi paprik ayam berlimpah kami juga dapat mendorong anda untuk membuat pilihan makanan yang mudah untuk mendapatkan hasil dari formula.

Comments Off on Maggi Untuk Rakyat Malaysia